sunnuntai 21. syyskuuta 2008

suola reili.



semi suolanen reili oli sillä meni about 7 kiloa suolaa... !!! mut temppuja tuli kyllä päälle aikalailla kaikilta ,mutta saa nähä mikä pääty mihinki. Riksa majailee paraikaa Itävallassa eli ei ole tietoa mitä mies siellä puuhailee. toivottavasti tulee takas kun lumet tulee.

lauantai 20. syyskuuta 2008

kovaa puuta


Jeps, eli ebd filmssin porukka kävi otta taas reilin haltuun. aika kovaa puuta oli sillä Toivasen Tatu vetäs aika moiset hoki pohkeet portaisiin. tai no meni kyllä jo pesukoneitten puolelle eikä ollu husqwarna. no good, no no... mutta kyllä oli kameran puolesta myös tuottoisa reissu sillä klippejä tuli aikalailla kaikilta ja tänään on kuulme luvassa Lahdessa myös jotkut reili sessarit ebd porukalla. käydää tsekkaa et minkälaiset. Ciao

sunnuntai 14. syyskuuta 2008

ralee!?



Jii, eli eilen oli aikamoiset reili sessarit Vääksyssä. Laskioina toimi Riku Länsiö,Tatu Toivanen,Riku Ruponen ja Olli Toivanen , ihan hyviä juttuja tuli purkkii (ainakin parin laskian osalta) ja hassun hauskaa sekä vihaisaa oli. varmaan ens viikonloppuna uudestaan eri kujeilla ja eri laskijoilla . jeij !

keskiviikko 10. syyskuuta 2008

The double trouble project

Okei, eli ebdproductionssilta aka ebdfilms:siltä tippuu tänä keväänä taas tuttuun tapaan leffaa purkkiin ja tän kauden projecti onki " the double trouble " project. Eli leffa kuvataan yhdessä kaudessa ja tarkotus saada himena erilaista matskua kun aikasemmin. Leffaa kuvaa ebd ryhmä ja ohjaajana ja editointi miehenä toimi Juso Korhonen. Tänävuonna on myös uudet vempeleet eli uusi kamera,generaattori,cable cam ,dolly ja kaikkea muuta jännää. Saadaan myös uujet kuviot aka maisemat eri kehyksillä eli eli reissuja on eurooppaan ja jopa kauemmaksikin.

Riders:

Riku Länsiö
Tatu Toivanen
Niko Savolainen
Eetu Lähde
Tommi Kujala
Riku Ruponen
Olli Toivanen