lauantai 25. lokakuuta 2008

nyt meni...

Joopss, elikkä oltiin tässä viikon sisään Riksan kanssa tuolla Vuokatissa vähä filmaamassa tulevaa tiiseriä mikä o varmaa viikon-parin sisää inessä. Vuokatista oli lähtö lahteen keskiviikkona ja torstana oli tarkotus käydä kuvaamassa pari spottia eri ryhmällä (perus reili posse) mentiin siinä sitten Ollin ja Tatun kanssa vetämään yhtä ledgeä mikä oli kohtuu kuumottava. noin 3 - 4 metrin pudotus alas Ollihan sen ledgen korkkas , mutta Ollihan ei halunnut jättää korkkauksiaan siihenvaan päätti vielä testata , että miltä se tiputus tuntuisi lentää selälleen alas ja senhän se testasi eikä kuulema hyvältä tuntunut eli käsihän siinä shitiksi meni ja minä sekä tatu kannoimme genen,valot,noin 2,5 metriä korkeen lähön ja laudat ja lapiot kärryyn , koska niksi ismomme olli otti hermo spaddua haltteriin. ens viikonloppuna boardexpo ja ehkä tiiiseri ehkä ei ..!?! katellaan.

sunnuntai 12. lokakuuta 2008

kinkkiledge


Joo eli kävästii eilen illal jalkarannan kirjastolla ottamassa kinkkiledge haltterii. meitähän oli messis olli,tatu,eetu,länsiö ja Riku sekä itsekuvaaja.droppi lähtö oli paskimmillaan parhaimmillaan. miten hassua ja suolaa riitti ja tuli kyllä sen verran HC sekä HD matskua muutamalta tyypiltä. voiko betoniseen kinkkiledgeen tehä boardin? taiko bs lipslaidin? sen näkee sitte tulevasta tiiseristä.

sunnuntai 5. lokakuuta 2008

ebd reilil 4 !


jeps eli ebd reilil 4 tapahtui tänään. Olziboylojo aka olli sai perjantaina ajokortin kässäriin ja nytvaan iskukin kärryä perään ja jäähallilta lunta hakemaan. Reili oli sinäänsä aika haastava sillä lumen puutten vuoksi jäi ländistä vähän uupumaan lunta sekä reilin päältä oli aikamoinen tiputus toiselle puolelle. Saatiin kuitenkin taas ihan hyvää matskua temppujen kannalta ja tais ne kuvakulmatkin osua ihan oikeille paikoille , että hyvä niin.