torstai 19. helmikuuta 2009

Kajaani

Riku Länsiö and lots of juniors ?












Kävästiin tosiaan viime viikonloppuna Kajaanissa kuvaamassa elokuvaa ja saatiin ihan hyvin aikaseks , vaikka matka sinne oli aika pitkä.Nyt on kuiteski käynyt niin , että meillä alkaa loma ja saadaan korvattua nuo muutamat hukkaan menneet viikonloput tän viikon aikana. Litovaaran Aleksi eli als tulee tänne lauantaina messiin kuvailee ja tekee jotain urbaanii juttua.Sunnuntaina Tampereelle ja tiistaina Helsinkii , eli väännetään sitten tänne jonkunmoinen reissu stoori ku toi kajaani ei niinkään napannut eli Ciao !

maanantai 9. helmikuuta 2009

London reils

Joo eli käytii lauantaina kattoo milt lontoon reilit näyttää. Tai no oikeestaan käytii kyl chigacos eli Lahes mut lontoolaisessa pizeerias syötii , no seki oli kyl mukkulalainen eiku siis turkkilainen , mutta saatiin silti ihan hyvin kuvattua ja Ville oli ottelee kuvia ja videota eli kiitos hänelle. Ens vkpl pojat lähee Vuokattii ja me muut mennää Tampereelle jos ei tapahdu kummempia eli sit on vuoros Tukholma noukkaa

Tommi kantapää shittinä

keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Las Talmas

Laitetaan tähän nyt tällänen arkinen välikevennys. Olli ja Tommi käväs tiistai aamuna siihen aikaan talmassa kun muut oli viel matikan tunnilla eli toisinsanoen hyvin aikasin ja ihan hyviä kuvia sekä videota olivat pojat saaneet. Viikonloppuna tiedos Lontoo noukkausta eli Lahti reilejä ja muut menee pyörii jonnekki kilpailuihin.