maanantai 30. maaliskuuta 2009

Jyväskylä - Ruka

perus putsku lapio

Tsja , sen verran kiireiset 2 viikkoa ollu täs ettei oo kerenny ees sukkia vaihtaa. Viikko takaperin lauantaina käytiin suht pienellä porukalla Jyväskylässä kuvaamassa yksi spotti , josta tapahtuma liikkeisiä kuvia tulee tänne vähän myöhemmin. Korhosen Juso lähti siis kuvailemaan sinne ja vetämässä oltiin Ollin kanssa kahestaan joka loukkas itsensä heti parin yrityksen jälkeen.Sitten kuvailtiin viikko reilejä ja viime keskiviikkona lähettiin Rukalle ja eilen tultiin takasin ja sieltä ei kuvia tullut , mutta videota saatiin vähäsen. Länsiö oli kolmas pipessä ja naama ruvella faceplanttien takia !.? Nikolla oli keuhkoputken tulehdus ja jäi kuvaukset väliin ja kaikki tais olla aika kipeenä.Tatu puski tapansa mukaan, vaikka oli itsekkin vähän lunssassa , mutta hyviä clippejä saatiin tatullekkin.Keskiviikkona lähetään Ukkohallaa eli koitetaans sielt saada viel jotain hyvää toimintaa.

sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Helsinki again

Haukilahdessa on siistii












Tsjoo eli kävästii tosiaan eilen Helsingissä uudestaan kun ei tässä lahen alueella enää oikeen reilejä ole , mutta lunta reilusti enemmän. Tässä nyt 3 päivää putkeen taas kuvattu yö myöhään paskoja kinkki reilejä tai sitten muutenvaan paskoja mestoja. No oli niitä hyviäki . Aamulla tungettiin pakettiauton perään droppi rampit ja alligaattorit sun muut ja mentiin kuvaamaan kuvatuista kuvatuinta ja vielä kuvatumpaa reiliä , joka sijatsi esboon haukilahdessa. Siinä meni sessarit ihan mukavasti ja siitä mentiin sitte koivukylään krindailee suoraa reiliä ja selkä kerto aamulla sellasen jutun , että se ländi ei ollut pehmeää luntaa.. Saatiin kuiteski hyvää ihan matskua ja nyt alkaaki olee viimenen reili viikko , katellaa mihi suunataan ens viikonloppuna

Tommi frontti lippari 270


















Koivukylä night










maanantai 9. maaliskuuta 2009

movie shoot

Tatu ja bänäfityy











Alkaa oleen elokuvan viimeset reili shootit ja sen kyllä huomaaki nimittäin alkaa lumetki olee aika vähissä ja ei se tatustakaan ollu mukava ton kaiteen päältä pudota maahan pariin otteeseen.Tosiaan eilen oli niin heino päivä , että päätettiin mennä kuvaamaan vielä jokunen spotti. Fuuteitsiä tuli memorikardille ihan mukavasti ja elämä oli kivaa. Ens lauantaina ois tarkotus mennä Espooseen ja Vantaalle kun tässä vielä muutama viikko aikaa on kuvailla ennen ku siirrytään kuvamaan tota parkkia , pistetään Espoo ja Vantaan stooria tänne sit.

Kujis pääs ländiin ilman et meni mitään rikki




sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Tampere - Helsinki

Eedu ja Ripa korson metissä













Okei , ei oo Kajaani reissun jälkee kerenny tännkkää mtn heitellä ni heitetään nyt sit enemmän ja vähemmän enemmän. Eli Lauantaina Litovaaran Aku tuli tänne meijän hoodeille lahteen kuvaamaan jotain urbaani reili juttua ja se meni erittäin mukavasti , mutta jakson näkee vasta ens kauden als:sissa. Sunnuntaina poljettiin ittemme Tampereelle kuvailemaan kaiteita ja sekin meni tosi nappiin , paitsi Tommi sai tuhkakupin selkäänsä ja flunssan vielä päälle ja ihan syystäkin koska väitti , että oli -30 astetta pakkasta ? , mutta saatiin kuiteski kovaa piuhaa sieltäkin , mutta stilli kuvia ei ole , koska fotosuuttaajamme Ville oli kipeänä himassa ja tais siinä olla jotain muutakin , mutta ne sikseen.


Torstaina lähettii Helsinkiin päin vetelee reilejä ja jumala suosi taas vaihteeksi aivan loistavan kelinkin siihen tarkotukseen. Korsossa kävästiin vetää puureiliä , josta tuli ihan hyvää matskua memorikardille ja sen jälkeen suunnattiin ittemme espooseen ja sieltäkin löyty jotain ihan kivoja härdelleitä eli hyvä niin.

Double Troublen kuvaukset etenee kuitseki helkutin hyvin ja pari kokonaista parttia on jo kasassakin. About 3 Viikkoa aikaa vielä kolistella kaiteita ja sen jälkeen lähetään 5 päiväks Lappiin kuvaamaan ja seuraavana viikkona lähetään sitten ukkohallaan ja siellä päätetään kuvaukset ja sen jälkeen leffan käsittely jääkin Korhosen Juson hoidettavaksi , mutta siitä kirjotellaan sitten myöhemmin


Ripa fs bs Espoossa













Toivasen Olli joka naisen kolli ja sw fift